# UjoMišo

# UjoMišo

#ujomiso

,,Sme kto sme a robime čo robime a to čo robime, to robíme  najlepšie, ako vieme,, ….

Produkty UjoMišo sú niečo, čo proste bez debatky musíš pustiť dole krkom, lebo to nie je len tak hocijaké pitie, sú to Náše najlepšie, slovenské, domáce produkty, ( úúú proste HOME MADE 😀 ) a vyrábané aj pre teba ; ) . 

Sajder dvoch Švagrov.

Sajder UjoMišo tvoria Mišo & Mišo. Švagrovci, ktorý majú rovnaký šmak a radosť z tvorby sajdru. Je super, keď máš s švagrom spoločný koníček, ktorý sa dá vypiť : ). Koníček, ktorým môžeš potešiť aj iných ľudí, a od týchto ľudí následne dostávať komplimenty, že to čo robíme je úžasné a chutí im to. Presne to Nám dodáva chuť a potrebnú energiu každoročne liezť po stromoch, zbierať pre Vás jabĺčka a čarovať z nich jedinečný, do dokonalosti ladený, slovenský Sajder.

Sme ešte len Sajdrové Batoľa, ale tešíme sa na to, ako budeme rásť dospievať a učiť sa byť najlepšími.

Kde vznikla myŠlienka a chuť k sajdru ?

,, Ideme do toho! Náš plán sa proste nemôže nepodariť, veď hlavným cieľom pre Nás, je mať možnosť piť dobrý Sajder. : ) ,,

Celé to začalo tým, keď sme objavili lásku k tomuto jablčnému nápoju. Tvoriť UjaMiša, Nás priviedlo až to, keď sme začali byť rozmaznaný na chuť a začali sme hundrať nad sajdrami, ktoré nám prišli do ruky. Kde jeden bol moc sladký, druhý moc kyslí, až sme si povedali ,,namiešme si vlastný podľa nášho jazýčka,, a zdá sa, že jazyčok máme dobre naladený, lebo mnohým z Vás taktiež veľmi chutí a tieto noblesné pochváli, zas neopísateľne chutia Nám : D  a samozrejme Vám za to Ďakujeme. Ak chceš aj ty poznať jeho chuť ozvi sa Nám ; )

Ríbezlák?? prečo nie!!

Ríbezlák, sa stal súčasťou nášho portfólia tak nejak sám. Je to Naša srdcovka už roky učili sme sa ho robiť s našimi starými rodičmi, asi, ako každé dieťa s rodiny, v ktorej sa propagovalo takéto alchymistické bosoráctvo. Akurát sme zdokonalili dokonalé a chceme dať ríbezláku šancu nebiť len sockárske pitie ale byť pitie lahodné, príjemné, aby to bolo pitie so zážitkom. A myslíme, že sme na velmi dobrej ceste Nášmu ríbezláčiku takýto osud dopriať a veríme že bude spríjemňovať tak, ako naše, tak aj Vaše dôležité udalosti, alebo len všedné večery, dni a pod.

A ako to bolo s ríbezlákom?

,, Ríbezlák?? Prečo NIE ! Ved ked ho môžu robiť tak´´e Entity čo nemaju ani 1m ríbezlového sadu, tak prečo nie MY  ,,

No! ..Ríbezláčik, sme robili doma roky a s priateľmi, sme si spríjemňovali čas aj týmto nápojom. Rokmi sme odstraňovali nedostatky pri výrobe pri chuti pri skladovaní čím vzniklo Naše KNOW HOW, a tým vznikol aj ríbezlák UjoMišo, ktorý verím že má našlapnuté byť dobrým adeptom na vlastnosť ,, Veľmi dobrý ríbezlák,, a byť konkurenciou veľkým ríbezlákom.

 Ak chceš aj ty poznať jeho chuť, ozvi sa Nám ; )